Transparent
Inloggen
Sluiten

De Haan laakt instelling Aissati

10 oktober 2007 20:26

In Sportweek uit Jong Oranje coach Foppe de Haan wederom kritiek op PSV-talent Ismaël Aissati. De jonge middenvelder zou te weinig energie in zijn ontwikkeling stoppen. "Ik vind: als je zó goed kunt voetballen als hij, dan moet je méér betekenen dan alleen maar een beetje meevoetballen. Er moet ook ontwikkeling in zitten", aldus De Haan.

De bondscoach vertelt dat hij in de wedstrijden tegen Macedonië en Noorwegen een slechte Aissati gezien heeft, vanwege zijn instelling. Hij vervolgt: "Daar komt nog bij dat hij afgelopen zomer een paar keer geblesseerd is geweest aan zijn knie en dat hij bij PSV weinig aan spelen toekomt. Als je dat allemaal op een rij zet, denk ik: hij moet eerst maar gewoon heel basaal trainen en zorgen dat hij weer goed gaat spelen. Zorgen dat-ie in het eerste van PSV komt, of er op z’n minst tegenaan gaan aanduwen. Dan neem ik hem er vanzelf wel weer bij".

Meer op




Tags

aissati haan laakt aanduwen basaal foppe ismael jong macedonie noorwegen oranje sportweek toekomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage