Transparent
Inloggen
Sluiten

Wouters: niets veranderen komende duels

2 november 2007 10:25

Tegenover Telegraaf.nl liet Jan Wouters weten dat hij niet stond te springen om weer in de publiciteit te komen. "Maar ik loop er ook niet voor weg. We gaan gewoon over tot de orde van de dag." Deze rol is echter maar tijdelijk. "In principe wil ik ook geen hoofdcoach meer worden. Dit is een rol die bij me past en waar ik me lekker bij voel”, aldus de Utrechter. "Maar ik heb er op zich wel zin in om dit een paar weken te doen. En bij vragen kan ik altijd bij Ronald of Tonny Bruins Slot terecht."

Wouters liet weten op dezelfde weg door te gaan. "Maar ik ga geen dingen veranderen. Het ging goed onder Koeman, dus ik zie geen noodzaak om het aan te passen. We zijn met PSV op de goede weg en Koeman en ik zaten qua voetbal vaak op één lijn. Dus verwacht geen grote verschuivingen.”




Tags

wouters koeman bruins publiciteit slot telegraaf utrechter verschuivingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte