Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV en AZ krijgen op 11 november Fair Play-prijs

3 november 2007 12:29

PSV en AZ krijgen op zondag 11 november, vlak voor de onderlinge confrontatie in Eindhoven, de Fair Play-prijs uitgereikt. Van alle clubs in het betaalde voetbal toonden AZ en PSV zich vorig seizoen het sportiefst. Beide scoorden een puntentotaal van 8,12. Dit cijfer komt tot stand op basis van spelopvatting, houding van spelers ten aanzien van de arbiter en het gedrag van het publiek. AZ en PSV ontvangen een geldbedrag van 7.500 euro dat dient te worden besteed aan een sociaal-preventief project van de clubs. Namens de landskampioen neemt algemeen directeur Jan Reker de prijs in ontvangst, AZ wordt vertegenwoordigd door directeur voetbalzaken Marcel Brands.

Meer op




Tags

besteed brands confrontatie geldbedrag ontvangst preventief project puntentotaal reker spelopvatting sportiefst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage