Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wil op zaterdag tegen PSV

5 november 2007 12:11

Volgens het Algemeen Dagblad wil Feyenoord de wedstrijd tegen PSV, die gepland staat voor zondag 13 januari, een dag naar voren halen. Reden hiervoor is het drukke programma dat de ploeg uit Rotterdam na deze topper heeft. Enkele dagen na de wedstrijd tegen PSV staat de bekerwedstrijd tegen de amateurs van Deurne op het programma. Op vrijdag 18 januari volgt de stadsderby tegen Excelsior die live op RTL-7 uitgezonden wordt. "We moeten dat intern en met de KNVB en de autoriteiten bespreken. Een optie voor ons zou zijn om Feyenoord-PSV een dag naar voren te halen” aldus technisch manager Peter Bosz. Probleem voor de Rotterdammers is dat tegelijk met Feyenoord - PSV de wedstrijd Ajax - AZ op het programma staat en RTL de wedstrijden op zaterdag en zondag evenredig verdeeld wil zien.

Meer op




Tags

feyenoord bosz deurne evenredig excelsior knvb stadsderby topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage