Transparent
Inloggen
Sluiten

Afellay allerminst tevreden over aanbieding van PSV

5 november 2007 22:50

Verslaggever: RvN

Ibrahim Afellay liet in het Algemeen Dagblad weten niet tevreden te zijn over de aanbieding die PSV heeft gedaan om zijn contract open te breken en te verlengen tot 2013. Zijn huidige contract loopt tot 2010. Afellay: "Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin. Ik wil ook best blijven, maar dan moet daar ook wel iets tegenover staan. Er moet wel vertrouwen spreken uit de aanbieding van PSV."

Het laatste gesprek dateert alweer van zo’n twee maanden geleden. "We zijn er niet uitgekomen en dat is jammer. Ik heb ook niet het gevoel dat we opgeschoten zijn, daar ben ik wel een beetje teleurgesteld in. Of er een moment komt dat je zegt ‘van mij hoeft het niet meer?’ Ja, natuurlijk komt dat een keer."

geconfronteerd met deze uitlatingen liet Reker weten dit als een teken te zien dat Afellay weer wil praten. Na Fenerbahce wil hij met de middenvelder om de tafel gaan zitten. "Ibrahim is in potentie één van onze topspelers, we hebben hem ook een heel goede aanbieding gedaan. Ik kan je zeggen: de liefde komt wel degelijk van twee kanten."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

afellay allerminst fenerbahce liefde opgeschoten reker uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage