Transparent
Inloggen
Sluiten

Nikiforov sloeg Spaans aanbod af

14 februari 2001 15:54 - Voetbal International

Verslaggever: BvT

In een uitgebreid interview in Voetbal International vertelt PSV-verdediger Yuri Nikiforov zijn verhaal als voetballer. Hoe hij van SKA Odessa via verschillende clubs uiteindelijk bij PSV uitkwam, de aanpassingsproblemen en waarom hij het liefst nog lang in Eindhoven blijft.

De harde kritiek op hem en PSV gedurende zijn eerste jaar in Nederland ging hem niet in de koude kleren zitten. "Mijn redding was dat ik geen Nederlands kon lezen", aldus de dertigjarige Oekra?ener. "Ik heb echt op het punt gestaan terug te gaan naar Spanje, maar nu zou ik het niet eens meer willen. Ik en mijn gezin voelen ons hier thuis."

Nikiforov vertelt verder dat hij graag nog eens terugkeert in de Russische nationale ploeg, mits dat de belangen van PSV niet schaadt. Maar bovenal blijft hij het liefst nog lang bij PSV: "Onlangs heb ik zelfs een mooie aanbieding uit Spanje afgeslagen. Zoals het er nu uitziet ga ik hier nooit meer weg."

Lees voor meer details het hele artikel in de VI.

Meer op Voetbal International




Tags

nikiforov aanpassingsproblemen afgeslagen dertigjarige ener kleren koude nederland odessa oekra schaadt ska uitkwam yuri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis