Transparent
Inloggen
Sluiten

'Eerste wedstrijd tegen Parma bepalend'

14 februari 2001 20:21

Verslaggever: RvN

Op de persconferentie van PSV van afgelopen middag werd duidelijk dat de wedstrijd van morgen tegen Param als cruciaal wordt gezien voor het kwalificeren voor de volgende ronde. PSV zal morgen in het eigen stadion moeten winnen van de Italianen. 'Het zal een hels karwei worden als we volgende week in de return nog op nul doelpunten staan' aldus Eric Gerets. Volgens de Belgische coach behoort de verdediging van Parma tot de absolute Europese top. Meevaller daarom is dat Cannavaro in Eindhoven is geschorst. gerets hoopt daarvan te profiteren.

De coach van PSV hoopt verder te kunnen profiteren van het gemis aan systemen dat er in het Italiaanse team heerst vanwege alle trainerswisselingen. PSV is als team al veel langer bij elkaar en daarom beter op elkaar ingespeeld en heeft een betere balans in het elftal. Parma moet het meer hebben van de individuele kwaliteiten. Die er overigens meer dan genoeg zijn.

Meer op




Tags

parma gerets cannavaro gemis hels italianen karwei meevaller param systemen trainerswisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage