Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofland en Bouma in de basis

14 februari 2001 23:15

Verslaggever: NvdL

De verwachting is dat Kevin Hofland en Wilfred Bouma beide in de basis zullen starten morgen in het duel tegen Parma. Hofland was nog een twijfelgeval de afgelopen dagen, maar op de laatste training in het stadion leek alles in orde. De verwachting is dan ook dat de centrumverdediging gewoon zijn stek weer zal innemen ten koste van vervanger Faber.

Ook Wilfred Bouma lijkt naar aanleiding van de laatste training zeker van een plaats bij de eerste elf. PSV heeft, net als in het duel tegen PAOK Saloniki, de insteek te allen tijde een tegengoal te voorkomen, derhalve bouwt trainer Gerets naar verwachting een extra zekerheidje in. Bouma krijgt daarom de voorkeur boven Joonas Kolkka aan de linkerflank.

Meer op




Tags

bouma hofland wilfred centrumverdediging faber gerets joonas kolkka linkerflank paok parma saloniki stek zekerheidje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis