Transparent
Inloggen
Sluiten

Kesler reikt Fair Play-prijs uit aan PSV en AZ

9 november 2007 17:19

Verslaggever: demarc

Voorafgaand aan het competitieduel PSV-AZ op 11 november zal in het Philips Stadion door KNVB directeur Kesler de Fair Play-prijs worden uitgereikt aan zowel PSV als AZ. Beide clubs wonnen de prijs van het afgelopen seizoen gezamenlijk, omdat ze beiden op een score van 8,12 uitkwamen. Het is voor het eerst in de verkiezing dat de prijs naar twee clubs gaat.

Het Nationale-Nederlanden Fair Play-klassement komt tot stand op basis van punten die betaalde clubs krijgen voor onder meer hun spelopvatting, hun houding ten aanzien van de scheidsrechter en het gedrag van het publiek. PSV en AZ ontvangen van KNVB-sponsor Nationale-Nederlanden een geldbedrag van ieder € 7.500,- dat dient te worden besteed aan een sociaal-preventief project van de clubs.




Tags

kesler knvb nederlanden reikt besteed geldbedrag klassement preventief project spelopvatting sponsor uitkwamen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage