Transparent
Inloggen
Sluiten

Fred Rutten besluit bij FC Twente te blijven

11 november 2007 18:51

Verslaggever: RvN

Fred Rutten heeft zojuist laten weten definitief bij FC Twente te blijven. “Ik blijf bij FC Twente. Ik heb niet voor niets een dubbelfunctie en dat gaat goed. Daar wil ik na elf wedstrijden niet uitstappen. Ik neem mijn verantwoordelijkheden serieus ten opzichte van de club en allen waarmee ik dagelijks werk. Natuurlijk voel ik mij vereerd. PSV is een topclub, waar ik een warm gevoel bij heb. Ik heb er vijf jaar met veel plezier gewerkt. Ik gun de club al het goeds, maar het is nu niet het moment om de overstap te maken.”

“Met PSV heb ik alleen oriënterend gesproken. Vanmiddag heb ik Jan Reker laten weten niet tot onderhandelingen over te gaan. Ik heb aangegeven dat ik pas zou reageren als alle wedstrijden dit weekend gespeeld zouden zijn. In het voetbal ligt alles meteen op straat, maar ik bepaal altijd mijn eigen agenda. Natuurlijk ben ik ambitieus. Daarom geeft de vraag van PSV mij een goed gevoel. Dat ik even tijd nodig had om na te denken is logisch. Maar ik zit op dit moment bij FC Twente, een fantastische club met een fantastische aanhang én ambitie.”

Meer op




Tags

twente rutten aanhang bepaal dubbelfunctie orienterend reker uitstappen verantwoordelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte