Transparent
Inloggen
Sluiten

Japanse club laat Sef Vergoossen niet gaan

15 november 2007 18:03

Tegenover radio 1 heeft Sef Vergoossen laten weten dat hij vandaag te horen heeft gekregen van Nagoya Grampus Eight dat ze hem niet voortijdig willen laten gaan. Dat is besloten tijdens een bestuursvergadering vandaag. Het contract van Vergoossen loopt 31 december af. Hij heeft Jan Reker nu aangegeven dat die vrij is een andere coach te benaderen. Reker zou echter nu zelf willen kijken of PSV er alsnog uit kan komen met de Japanse club. Die kans is volgens Vergoossen klein omdat het de Japanners niet om geld gaat. De competitie is zo goed als afgelopen, maar de club vreest dat het moraal van de spelersgroep en staf zou afnemen bij vertrek van Vergoossen. In december staat het Japanse bekertoernooi nog op het programma.

Meer op




Tags

vergoossen sef reker bestuursvergadering grampus japanners nagoya

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage