Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV niet blij met uitlatingen De Haan over vermeende blessure Aissati

18 november 2007 10:28

Verslaggever: RvN

PSV heeft bij monde van woordvoerder Pedro Salzar tegenover De Telegraaf verbaasd gereageerd op de uitlatingen van Foppe de Haan over de vermeende blessure van Ismail Aissati. Foppe de Haan gaf aan dat het wel meeviel en als Aissati snel geopereerd wordt, hij in februari weer fit is. Hij verweet PSV daarbij dat Aissati in de zomer al niet geopereerd werd. Volgens Salazar heeft de medische staf van Oranje Aissati niet eens onderzocht, Aissati heeft alleen telefonisch afgezegd.

„Ismail heeft dit seizoen nog geen training gemist en heeft nu uit voorzorg afgezegd voor het olympisch elftal. Hij wil de knie niet forceren. Niets meer en niets minder. Bij PSV is hij in elk geval niet tot februari uitgeschakeld”, aldus Salazar.

„Ismail heeft een klein beetje irritatie in zijn knie, is door een korte afwezigheid van dokter Van den Hoogenband nog niet eens onderzocht en staat zover wij weten morgen gewoon op het trainingsveld.”

Meer: De Telegraaf

Meer op




Tags

aissati haan ismail foppe salazar telegraaf dokter hoogenband irritatie monde oranje pedro salzar voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte