Transparent
Inloggen
Sluiten

Haalt PSV nog een talentvolle Braziliaanse keeper?

22 november 2007 19:27 - O Tempo

Verslaggever: RvN

Het Braziliaanse Atlético meldt dat het zo goed als akkoord is met een Nederlandse club over de verkoop van de pas 17-jarige keeper Darley. Media in Brazilie noemen PSV en Heerenveen als twee clubs die interesse hadden getoond. Ook de keeper zelf bevestigde al zijn overstap. Hij kwam nog niet uit voor het eerste elftal en is momenteel de vierde keeper van de club. Atlético levert de laatste jaren enorme keeperstalenten af met o.a. Bruno en Diego.

Volgens de voorzitter van de Braziliaanse club wordt 700.000 euro betaald voor de keeper en behoudt die club 30% van de transferrechten. begin volgende maand komt hij naar Nederland om op 15 december als hij 18 wordt een contract te ondertekenen.

Of het PSV daadwerkelijk betreft is dus nog niet duidelijk. PSV haalde van diezelfde club eerder Jonathan Reis weg. Darley viel al eerder op in Nederland tijdens het jeugdtoernooi Terborg Tournament. Hij is met zijn 17 jaar duidelijk van een generatie jonger dan de 20-jarige Cassio Ramos.

Meer op O Tempo




Tags

atletico darley nederland cassio diego generatie heerenveen jeugdtoernooi jonathan jonger keeperstalenten ramos terborg tournament

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage