Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Reker wil PSV in winterstop versterken met ervaren spelers

27 november 2007 18:48

PSV wil zich in de winterstop versterken. De club richt zich vooral op spelers die veel ervaring hebben. Dat zei directeur Jan Reker in Moskou. PSV heeft behoefte aan routiniers, zeker nu aanvoerder Timmy Simons mogelijk voor lange tijd is uitgeschakeld met een rugblessure.

PSV verspeelde in de competitie al negen punten. In de Champions League leed de ploeg kansloze nederlagen tegen Inter Milan en Fenerbahçe. De wedstrijd tegen CSKA Moskou dinsdagavond is daarom cruciaal voor PSV. Bij een gelijkspel speelt PSV na de winterstop in het toernooi om de UEFA Cup. Bij winst maakt PSV ook nog kans op de volgende ronde van de Champions League.




Tags

reker cska fenerbahce inter milan routiniers rugblessure simons timmy uefa verspeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte