Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint in Moskou met 0-1 van CSKA

27 november 2007 20:22

PSV heeft de Champions League wedstrijd in Moskou tegen CSKA Moskou met 0-1 gewonnen. PSV profiteerde van het ontbreken van de Brazilianen Jo, Vagner Love en Carvalho. Zij zijn in onmin geraakt met de club en zaten op de tribune.

PSV bleef in de eerste helft makkelijk overeind en kon bij vlagen ook druk zetten. In de 39ste minuut kwam PSV op voorsprong. Een voorzet van Marcellis, die rechtsvoor mee was opgekomen werd door Ignasjevitsj van richting veranderd waarna Farfán van dichtbij binnen kon koppen.

Naarmate het duel vorderde in de tweede helft kreeg PSV het steeds moeilijker en verloor het de grip op de wedstrijd. Er kwamen daardoor kansen voor de Russen al waren het nooit echt uitgespeelde kansen. In de blessuretijd was de Russische club nog het meest gevaarlijk, maar Gomes keepte als vanouds.




Tags

cska farfan gomes ignasjevitsj love marcellis naarmate onmin opgekomen rechtsvoor russen vagner vlagen vorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte