PSV 1e na winst op NAC

18 februari 2001 19:49

PSV is Feyenoord op de ranglijst voorbijgegaan door de 1-2 overwinning op NAC. PSV heeft nu 1 punt voorsprong, maar weliswaar 1 wedstrijd meer gespeeld. De Rotterdammers kwamen dit weekend niet in actie. De wedstrijd tegen NAC was een zeer enerverende. Voor beide goasl waren vele leuke momenten te zien. In de eerste helft verzuimde PSV om op voorsprong te komen. Van Bommel ('56) en Rommedahl ('63) deden dat beter in de tweede helft. beiden liepen vanaf rechts het strafschopgebied binnen en lieten doelman Babos van NAC kansloos. In de slotminuut wist verdediger Penders Waterreus nog te verschalken, waarmee hij de eer van NAC redde. Met name voor Waterreus betekende dit een tegenvaller, aangezien hij een uitstekende wedstrijd had afgewerkt met een paar prachtige reddingen.