Transparent
Inloggen
Sluiten

'Inter Milaan heeft ook interesse in Aissati'

29 november 2007 19:24 - Alice.it

Verslaggever: SmartAss

Als het aan de Italiaanse pers ligt, is Inter Milaan druk bezig om Aissati deze winter binnen te krijgen. De Italianen zouden tijdens de ontmoeting PSV - Inter, van volgende week, een ontmoeting hebben met de clubleiding van PSV. Aissati zou daarbij het hoofdonderwerp moeten zijn.

Er werd al gesuggereerd dat Aissati weg mocht voor 5 miljoen, al heeft Rekers dat direct ontkracht. Toch lijkt Inter Milaan de talentvolle Marokkaan binnen te willen halen. Naast Inter Milaan zijn er nog andere Europeese topclubs die interesse hebben in de middenvelder. Die vooral door zijn goal tegen Real Madrid in de Railways Cup, in de gaten wordt gehouden door de topploegen.

Als Aissati inderdaad naar Milaan vertrekt, dan zal hij niet de eerste PSV-talent zijn die naar Inter gaat. In 2006 vertrok de jonge Ibrahim Maaroufi ook uit de jeugdopleiding richting Milaan. De 18-jarige Maaroufi speelt in het tweede elftal van Inter. Af en toe krijgt hij zijn kans in de hoofdmacht

Meer op Alice.it




Tags

inter milaan aissati maaroufi ontmoeting europeese hoofdonderwerp italianen madrid ontkracht railways rekers topploegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage