Transparent
Inloggen
Sluiten

'Van Nistelrooy verkiest Engeland boven Italie'

9 februari 2000 14:17 - Artikel op Soccernet

Verslaggever: RvW

Verschillende gerespecteerde Britse media melden vandaag dat Van Nistelrooy een vertrek van Engeland zou prefereren boven een overgang naar Italie. Met name Chelsea maar ook Leeds zouden in gevecht zijn met AS Roma en Inter Milaan om de aanvaller te kunnen strikken. (zie o.a. artikel in Soccernet)

Morgenavond zouden vertegenwoordigers van AS Roma en Inter Milaan met PSV praten over een mogelijke overgang van Van Nistelrooy, aldus de berichten. De Italianen zouden naast een geldbedrag eventueel spelers in de deal willen betrekken.

Chelsea hoopt als overwinnaar uit de strijd te kunnen komen omdat de voorkeur van Van Nistelrooy zou liggen in Engeland en dan met name Londen, waardoor Chelsea een voorsprong heeft op Leeds United. Hoewel Chelsea niet tegen de Italianen op kan bieden, hoopt het in te spelen op de voorkeuren van Van Nistelrooy en zo een biedrace met de Italiaanse giganten te voorkomen.


Hoewel

Meer op Artikel op Soccernet




Tags

nistelrooy chelsea engeland inter italianen leeds milaan roma verkiest biedrace geldbedrag gerespecteerde giganten londen soccernet voorkeuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje