Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijnveld: Ajax-PSV zonder PSV fans onacceptabel

15 december 2007 01:12

Verslaggever: RvN

De kans lijkt heel groot dat het duel Ajax-PSV verboden wordt door de burgemeester van Amsterdam. Frank Wijnveld, veiligheidscoördinator van PSV, laat in het Algemeen Dagblad weten garanties te willen, mocht het duel toch doorgaan: "Als Cohen erin slaagt voldoende politiemensen in het stadion te krijgen, zijn we er nog niet. Ik wil ook de garantie dat er voldoende politie op de treinen zit die onze supporters vervoeren. Anders zou dat betekenen dat er wel wordt gevoetbald, maar zonder PSV-fans. Dat is voor ons onacceptabel."

",Er zit ook nog een financieel staartje aan. Wij hebben treinen besteld bij de NS. Als we daar geen gebruik van maken, mag de NS een bepaald percentage aan ons doorberekenen. Die bedragen heb ik niet in mijn hoofd zitten. Ik weet niet of de NS dat zal doen, maar zo staat het wel in het contract."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

wijnveld treinen besteld cohen doorberekenen garantie garanties politiemensen veiligheidscoordinator verboden vervoeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje