Transparent
Inloggen
Sluiten

Wijzigingen aanvangstijdstippen wedstrijden en samenvattingen op tv volgend seizoen

17 december 2007 19:54

Verslaggever: RvN

Uit de nieuwe tender die de Eredivisie CV heeft gepubliceerd voor zendgemachtigden om te kunnen bieden op de diverse uitzendrechten, blijken er diverse wijzigingen aan te komen voor het begin van wedstrijden en het uitzenden van samenvattingen. De meeste details daarvan waren al uitgelekt.

Op vrijdag (20.45 uur) zal er ook komende seizoenen een wedstrijd gespeeld worden. Op zaterdag wordt gestreefd naar vier duels verspreid over de begintijdstippen 19.00 uur en 20.45 uur. Op zondag worden de vier duels gespreid over maar liefst drie tijdstippen, 14.00 uur, 16.00 uur en 18.00 uur.

Het zondagprogramma met de samenvattingen mag pas om 20.00 uur beginnen, in plaats van 19.00 uur, omdat dan het laatste live-duel nog bezig is.

Meer op




Tags

samenvattingen aanvangstijdstippen begintijdstippen eredivisie tender tijdstippen uitzendrechten zendgemachtigden zondagprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage