Transparent
Inloggen
Sluiten

Manuel da Costa denkt aan vertrek vanwege aanpassingsproblemen

21 december 2007 14:10 - Diario de Noticias

Verslaggever: RvN

Manuel da Costa lijkt moeilijk te kunnen aarden in Eindhoven. Zeker doordat hij al zolang niet in actie is kunnen komen, heeft hij het moeilijk. "Ik ben het zat om wedstrijden op tv te moeten zien. Ik ben nu hersteld en wil nu zo snel mogelijk spelen." De blessure maakte het voor hem extra moeilijk. "Ik heb het naar mijn zin bij de club en heb het goed hier. Maar kan ik me niet aanpassen aan de Nederlandse gewoonte, ik heb het niet naar mijn zin in Eindhoven en de taal is erg moeilijk. In twee jaar tijd heb ik nauwelijks iets geleerd.

Om die reden denkt hij er dan ook over in de zomer misschien te willen vertrekken. "Het moet een club zijn die ambitie heeft, voor de prijzen meedoet en Champions League speelt. Geld is niet alles in het voetbal. Ik moet me goed voelen om goed te kunnen spelen."

Meer op Diario de Noticias




Tags

costa aanpassingsproblemen aarden gewoonte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman