PSV wint ruim van FC Utrecht: 4-1

22 december 2007 21:23

PSV heeft een ruime 4-1 overwinning behaald op FC Utrecht. Hoewel PSV in de eerste helft op een 1-0 voorsprong kwam, had de ploeg het moeilijk. Er was heel weinig ruimte en Utrecht speelde fel. PSV gaf niet teveel weg, maar kon ook niet zoveel creëren. De 1-0 kwam tot stand via het traditionele foutje van Grandel. In plaats van een inzet over te tikken, blokte hij de bal, waardoor Perez hem simpel binnen kon tikken.

Na 50 seconden in de tweede helft kreeg de ploeg een domper te verwerken door de sneller gelijkmaker van George. Na de 2-1 van Lazovic in de 64ste minuut kreeg PSV echter opeens alle vrijheid en kon het diverse malen gevaarlijk worden. Toen liep de ploeg via Perez en invaller Koevermans makkelijk naar 4-1 uit. Over de hele wedstrijd gezien, was dat wellicht wat geflatteerd.