Transparent
Inloggen
Sluiten

Vergoossen: niet de hele tent op zijn kop zetten

27 december 2007 07:20 - De Volkskrant

Verslaggever: RvN

In een interview met De Volkskrant laat Sef Vergoossen weten dat hij niet al te veel wil veranderen. "Het gaat niet om mij, het gaat om PSV, om winnen, om de titel. En als er zo veel mis was, sta je geen tweede. Ik heb niet het gevoel dat ik de hele tent op de kop moet zetten."

"Zelfs als ze niet goed spelen, is het moeilijk van ze te winnen, afgezien van die wedstrijd tegen Roda JC dan. Van een paar wedstrijden was ik niet zo onder de indruk, maar ze wonnen wel."

Over het gebrek aan rangorde in de selectie zegt hij: "Hiërarchie kan ik niet aanbrengen. Als die er niet inzit, moet je bewerkstelligen dat je die samen hebt. Iedereen moet weten wat zijn plaats is. Je moet ervoor zorgen dat mensen zich veilig en prettig voelen. Onze instroom dient zo geruisloos mogelijk te verlopen. Ik weet verrekte goed wat het betekent voor een groep die eerst heeft gewerkt met Koeman, nu met Wouters, dan met mij en Dwight Lodeweges en straks met Huub Stevens. Ik weet welke processen zich in die groep afspelen. De spelers moeten telkens weer wennen aan een andere kop."

Meer: De Volkskrant

Meer op De Volkskrant




Tags

tent vergoossen volkskrant afgezien afspelen dwight geruisloos instroom inzit koeman lodeweges processen rangorde roda sef stevens titel verrekte wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte