Transparent
Inloggen
Sluiten

Helsingborg zonder Larsson op Gran Canaria

5 januari 2008 21:00

Verslaggever: RvN

Het Zweedse Helsingborg, in februari tegenstander van PSV in de UEFA Cup, kwam vandaag aan op Gran Canaria waar het mee zal doen aan het jaarlijkse Maspalomas toernooi. Het is een van de weinige gelegenheden voor de technische staf van PSV om de Zweden te analyseren in wedstrijden van niveau. Het eerste duel spelen ze tegen Rosenborg. Helsingborg reisde opvallend genoeg af zonder Henke Larsson. Volgens de club heeft de spits nog extra vakantie gekregen. Nog steeds gaan er geruchten dat de Zweed wellicht opnieuw voor een korte periode wordt verhuurd aan een Engelse club. De kans dat Helsingborg daarmee instemt lijkt echter klein gezien het treffen tegen PSV.

Meer op




Tags

helsingborg canaria gran larsson gelegenheden henke instemt maspalomas rosenborg uefa zweden zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte