Transparent
Inloggen
Sluiten

Kritiek op hoogte toegangsprijzen UEFA Cup blijft, fans roepen op tot boycot

6 januari 2008 20:05

Verslaggever: RvN

De kritiek onder de PSV fans over de hoogte van de toegangsprijzen van de UEFA Cup blijft onverminderd. De Randstad Phoolies hebben opgeroepen tot een boycot. Ook van andere fangroepen, hoewel niet unaniem, zeggen velen thuis te blijven. Randstad Phoolies heeft een prijsvergelijking online geplaatst om aan te tonen hoe sterk de prijzen zijn gestegen.

Randstad Phoolies: De absurde prijs voor de wedstrijd tegen Helsingborg heeft veel kwaad bloed gezet bij de hondstrouwe aanhang. Ondanks honderden verontwaardigde mails naar PSV Kaartverkoop is PSV niet voornemens de prijzen aan te passen. De reactie van Pedro Salazar is rondom teleurstellend. Wij roepen daarom op de wedstrijd te boycotten en voor 1 keer thuis of in de kroeg te kijken om zo een duidelijk signaal af te geven dat wij ons niet als melkkoe laten behandelen. In Zweden zeggen ze er wel weer gewoon bij te zijn.

Meer op




Tags

boycot phoolies randstad toegangsprijzen uefa aanhang behandelen bloed boycotten fangroepen helsingborg hondstrouwe kroeg mails melkkoe onverminderd pedro prijsvergelijking salazar unaniem verontwaardigde zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte