Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mendez in de belangstelling van PSG'

14 januari 2008 18:55

Verslaggever: RvN

Volgens media in Ecuador zou Edison Mendez in de belangstelling staan van het Franse Paris Saint Germain. De middenvelder wilde in de winterstop terugkeren naar Ecuador vanwege ziekte van zijn moeder. PSV was om die reden akkoord gegaan met de club Barcelona uit zijn thuisland voor een relatief lage transfersom. Zelf kon hij echter niet tot een akkoord komen met de club uit Ecuador. Ook zou het volgens berichten in de media iets beter gaan met zijn moeder.

Paris Saint Germain zou de middenvelder van PSV al geruime tijd volgen. In El Mercurio wordt de transferwaarde van Mendez voor een normale transfer in Europa geschat op 6 miljoen euro.

Meer op




Tags

mendez ecuador psg barcelona edison mercurio thuisland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte