Transparent
Inloggen
Sluiten

Maaroufi met optie tot koop verhuurd aan FC Twente

15 januari 2008 19:35 - FCTwente.nl

Verslaggever: RvN

Inter Milaan heeft Ibrahim Maaroufi met optie tot koop verhuurd aan FC Twente. De 18-jarige middenvelder was anderhalf jaar geleden als 16-jarige een van de grootste talenten van PSV. Hij trainde soms al mee met het eerste elftal. Hij werd toen door Inter weggehaald uit Eindhoven. Daar deed hij al eens me met het eerste elftal. Een echte doorbraak zit er echter niet in.

"Ik kwam in contact met FC Twente en wilde heel graag terug naar Nederland. In het Olympisch Elftal van Marokko speel ik samen met Karim (El Ahmadi red.) en met hem sprak ik vaak over FC Twente. Hij heeft het hier erg naar zijn zin. Zelf ken ik trainer Fred Rutten uit de tijd dat ik in de jeugdopleiding van PSV zat en hij staat bekend als een erg goede trainer."

"Ze hadden mij gezien op een jeugdtoernooi. Ik heb vorig seizoen een gesprek gehad met trainer Roberto Mancini en hij beloofde dat ik mijn kans zou krijgen. Die heb ik ook gehad, maar op het middenveld hebben ze met Patrick Vieira, Olivier Dacourt en Cambiasso grote spelers die het gemaakt hebben en dan is het logisch dat ik niet speel."

Meer op FCTwente.nl




Tags

twente maaroufi inter ahmadi beloofde cambiasso dacourt jeugdtoernooi karim mancini marokko milaan nederland rutten vieira weggehaald

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage