Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV niet langs 10 man van VVV: 1-1

20 januari 2008 14:30

PSV is er niet in geslaagd de goede start van de competitie onder Sef Vergoossen te continueren. In Venlo kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. VVV moest daarbij al na een half uur spelen met 10 man verder nadat Reekers met zijn tweede geel van het veld moest.

VVV kwam al na twee minuten op voorsprong. Ofrany scoorde een prachtige goal door via een boogbal van een meter of veertien Gomes te verschalken. PSV ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en kreeg die binnen het kwartier. Na een aanval kwam de bal voor de voeten van Dzsudzsák, die makkelijk kon binnenwerken.

Na een half uur spleen kwam VVV met tien man te staan toen Reekers zijn tweede geel kreeg. Hij kreeg die na een forse charge op Gomes. Die kreeg uiteindelijk zelfs pijnstillers en kon daarna weliswaar moeizaam verder.

PSV zette vooral in de tweede helft veel druk. dat leverde voldoende kansen op, maar de goal viel niet. Afellay was het dichtst bij een treffer, maar raakte de paal.




Tags

vvv gomes reekers afellay binnenwerken boogbal charge continueren dichtst dzsudzsak ofrany pijnstillers sef spleen vergoossen verschalken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte