Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging organiseert forumavond over belang fans bij nieuwe TV-rechten

22 januari 2008 21:14

Verslaggever: RvN

Met het thema “Weg met het bord op schoot?” organiseert de Supportersvereniging van PSV op maandag 11 februari een forumavond over het belang van supporters bij de nieuwe TV rechten.

Het is bekend dat de Eredivisie CV de uitzendtijden van voetbalwedstrijden wil wijzigen. Zo wil men bijvoorbeeld op de zondag op drie tijdstippen, om 14.00 uur, 16.00 uur en om 18.00 uur wedstrijden live gaan uitzenden. Dit betekent echter ook dat de uitzending van de samenvattingen op die zondag pas om 20.00 uur kan beginnen. De hele historie van uitzend- én speeltijden wordt overboord gegooid!

De Eredivisie wil onder andere breken met de traditie van voetbal kijken met "het bord op schoot". Het gevoel leeft dat er voor de voetbalclubs nog meer één ding geldt en dat is meer inkomsten genereren. Maar verliest men daarbij niet de belangen van de voetbalsupporter uit het oog?

Reden voor de Supportersvereniging PSV om een forumavond over de nieuwe TV rechten en de gevolgen daarvan te organiseren. Deze forumavond vindt plaats op maandag 11 februari aanstaande, om 20.00 uur, in het Supportershome van het Philips Stadion.

In het forum zullen plaatsnemen:
• Marcel van den Bunder (PSV)
• Jan de Jong (NOS)
• Humberto Tan (RTL)
• Alex Tielbeke (Eredivisie)
• Chris van Nijnatten (AD)
De presentatie zal verzorgd worden door Evert ten Napel.

De (gratis) toegang is alleen voor leden van de Supportersvereniging PSV op vertoon van hun Supportersclubcard. De avond begint om 20.00 uur en het Supportershome is open vanaf 19.30 uur.

Meer op
Tags

forumavond supportersvereniging eredivisie bord supportershome bunder evert genereren historie humberto jong napel nijnatten nos overboord samenvattingen speeltijden supportersclubcard tan thema tielbeke tijdstippen toegang uitzend uitzending uitzendtijden vertoon voetbalclubs voetbalsupporter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi