Transparent
Inloggen
Sluiten

Koevermans baalt van plaats op de bank, vreest kans op EK-deelname

22 januari 2008 23:17

Verslaggever: RvN

In een interview in het Algemeen Dagblad laat Koevermans weten het een bittere pil te vinden dat na Van Gaal, Koeman, Wouters nu ook Sef Vergoossen in hem weer geen basisspeler ziet. Voor zijn kansen op deelname aan het Europees Kampioenschap zou hij eigenlijk in de winter nog moeten vertrekken, maar dat zit er niet in. Desondanks scoort hij in de speelminuten die hij wel krijgt, meer dan bijvoorbeeld Huntelaar.

"Ik kan wel ontkennen dat ik er moedeloos van word, maar het is gewoon vervelend. Ik kan me voorstellen dat de trainer iets laat staan waarvoor hij gekozen heeft. Maar voor mij is het toch weer een bittere pil. Het is een rare situatie. Ik kom er alleen in als het niet goed gaat en dat is ook weer niet de bedoeling. Ik wil die schaal ook wel eens vasthouden."

"Natuurlijk zit het EK in mijn hoofd. Ik kan alleen maar hopen dat ik de komende maanden genoeg speelminuten krijg om iets te laten zien. Maar eigenlijk weet je: Als je hier blijft wordt de kans op het EK steeds kleiner. En vertrekken, dat gaat op dit moment gewoon niet." Vergoossen daarover: "Een vertrek van Danny is on-be-spreek-baar."

Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

koevermans bittere pil vergoossen baar danny gaal huntelaar koeman moedeloos ontkennen sef wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage