Transparent
Inloggen
Sluiten

Koevermans redt PSV: 2-1

26 januari 2008 21:22

Danny Koevermans heeft PSV gered van een blamage tegen Excelsior. De ploeg was veel sterker dan Excelsior, maar liet het na om afstand te nemen. Dat kwam de ploeg in de slotfase bijna nog een duur te staan toen Den Ouden de gelijkmaker maakte. In blessuretijd redde Koevermans PSV echter door de 2-1 binnen te schieten. Excelsior was kwaad omdat het vlak daarvoor geen vrije trap kreeg.

PSV begon behoorlijk aan de wedstrijd en stond dan ook al na zeven minuten op voorsprong via een doelpunt van Dzsudzsak. Pique gaf een slechte terugspeelbal. Een alerte Lazovic zat er tussen en gaf Farfan de mogelijkheid met een goede assist Dzsudzsak in staat te stellen te scoren. PSV gaf in de eerste helft niets weg. het had continu balbezit, maar creëerde veel te weinig tegen een compact verdedigend Excelsior.

In de tweede helft zakte PSV weg in niveau en gaf Excelsior de ruimte om af en toe naar voren te voetballen. PSV was weinig geïnspireerd en leek daarvoor gestraft te worden toen Den Ouden werd vrij gespeeld en goed inschoot, onhoudbaar voor Gomes. PSV moest in de laatste 10 minuten alsnog op zoek naar de winnende treffer en vond die in blessuretijd via Koevermans. Bij die aanval claimde Excelsior een vrije trap na een duw van Afellay. PSV mocht echter door. De kopbal van Lazovic belandde op de lat. Via de doellijn stuiterde hij terug het veld in en vervolgens kon Koevermans de 2-1 erin jagen.




Tags

excelsior koevermans dzsudzsak lazovic ouden redt afellay alerte blamage claimde compact creeerde danny doellijn duw farfan gomes inschoot jagen onhoudbaar pique stuiterde terugspeelbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord hendrikus jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis