Transparent
Inloggen
Sluiten

Matchwinnaar De Jong: 'Wat een wereldweek'

25 februari 2001 16:06

Verslaggever: RvW

John de Jong was na afloop van het duel uiteraard zeer tevreden met de winst op Feyenoord. Dat hij ook nog het winnende doelpunt maakte, was helemaal 'super'. John de Jong sprak dat PSV een absolute wereldweek had gehad met overwinningen op achtereenvolgens NAC en Feyenoord en de kwalificatie voor de kwartfinale in Italie. 'Super, beter kan je absoluut niet wensen' aldus De Jong. Aan het einde van de wedstrijd voelde het hele team de krachten wegvloeien na de zware week. Daarom is het een fantastisch gevoel dat we de winst nog konden vasthouden. 'Nu moeten we een paar dagen rust nemen, om ons weer op te laden voor de volgende wedstrijden' (De Jong is een van de weinige PSV-ers die niet geselecteerd is voor een vertegenwoordigend elftal de komende week, red).

Na zijn prestaties van de afgelopen weken rekent de Hagenaar er een beetje op dat hij zijn basisplaats, veroverd door de blessure van Bruggink, vast kan houden. Volgend weekend zal dat moeten blijken.

Meer op




Tags

jong wereldweek feyenoord matchwinnaar bruggink hagenaar krachten kwalificatie laden nac vertegenwoordigend wegvloeien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage