Van Gaal: PSV twee doelpunten, wij nul

2 februari 2008 22:35

Verslaggever: Ibi Fires!

Volgens Van Gaal typeerde de wedstrijd dat PSV twee keer scoorde en AZ nul. 'De eerste keer dat ze over de middenlijn kwamen scoorden ze via een schot van 25. Die bal valt goed en Lazovic reageert er dan goed op. Wij begonnen fantastisch, maar als je dan na 12 minuten al een goal tegenkrijgt weet je dat het moeilijk wordt tegen PSV. Als je dan uit een door ons gegeven pass de 0-2 om de oren krijgt, dan wordt het nog moeilijker.'

'Wij begonnen fantastisch aan de tweede helft. dan moet je geluk hebben dat de goal valt. De kansen waren er, maar de bal gaat er niet in. Dan blijf je tegen het fenomeen van scoren aanhikken. Als je de kansen telt, hadden zij er zeker niet meer.'