Transparent
Inloggen
Sluiten

De Haan geïrriteerd door afzeggen Aissati

4 februari 2008 06:25 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf liet Foppe de Haan blijken geïrriteerd te zijn door de afzegging van Aissati. "Dirk en Otman zijn echt geblesseerd, Ismail is fit, maar voelt zich niet superfit. Hij wil liever een week bij PSV trainen dan met ons mee, omdat hij door blessures in de PSV-selectie misschien zaterdag zijn kans krijgt. Ik ben het er niet mee eens, maar kan er niks aan doen. Als een club een speler tegenhoudt, kun je hem opeisen. Als een speler zelf niet wil, houdt alles op."

De Haan: "Ik kan best begrijpen dat een voetballer bij zijn club wil vechten voor zijn kans, maar dit kán gewoon niet. Als je wordt uitgenodigd, moet je daar trots op zijn. Op het EK van Jong Oranje heeft hij twintig minuten gespeeld. Daarna is hij uit beeld geraakt, ook bij PSV. Ik wilde kijken hoe Ismail 'erop' stond."

Als hem wordt gevraagd of hij Aissati in de toekomst zal blijven selecteren, bijt De Haan op zijn lip. "Als ik zo'n afzegging binnenkrijg, denk ik: krijg de hik. Maar verder is het niet verstandig hier dingen over te zeggen. Behalve dat ik spelers meeneem naar Peking die graag willen en zich doorontwikkelen."

Meer op De Telegraaf




Tags

haan aissati afzeggen afzegging ismail bijt binnenkrijg foppe hik jong lip meeneem opeisen oranje otman peking superfit tegenhoudt telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman