Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV'ers vandaag naar Hoenderloo

26 februari 2001 14:14

Verslaggever: NvdL

Drie PSV'ers vertrekken vandaag naar het trainingskamp in Hoenderloo, waar het Nederlands elftal zich voorbereid op het oefenduel tegen Turkije. Na het afhaken van Hofland, Bouma en Bruggink zijn van Bommel, Ooijer en de debuterende de Jong de enige overgebleven PSV'ers in de selectie.

De Jong reageerde verheugd op het bericht dat hij zich ook mocht melden in Hoenderloo. "Ik kreeg een telefoontje van Louis van Gaal. Dan gaat er wat door je heen, dat wil je niet weten. Na de uitstekende prestaties tegen Parma, de winst op Feyenoord van zondag gaat het feest maar door." Aldus de uitgelaten De Jong.

Van Bommel zal vrijwel zeker starten in de basiself. Bondscoach Louis van Gaal liet weten dat hij juist hem een hele wedstrijd in actie wilde zien om te kijken hoe hij daarin zou functioneren.

Van Bommel lijkt steeds meer mensen te overtuigen van zijn voetbalkwaliteiten. Wekelijks zitten er scouts op de tribune en de namen van vele Europese clubs zijn al met hem in verband gebracht. Hij lijkt nu dus ook zeer dicht aan te zitten tegen een vaste basisplaats in Oranje.

Meer op




Tags

hoenderloo bommel jong gaal basiself bouma bruggink feyenoord hofland ooijer oranje parma telefoontje trainingskamp turkije uitgelaten voetbalkwaliteiten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage