Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes redt gelijkspel voor PSV: 1-1

9 februari 2008 21:25

PSV is er in het Philips Stadion niet in geslaagd de zegereeks voort te zetten. Tegen Heerenveen kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het was PSV doelman Gomes die man van de avond werd door diverse enorme mogelijkheden van Heerenveen er knap uit te houden.

PSV kwam al na een minuut op voorsprong. Een vrije trap van Dzsudzsak belandde in een druk strafscopgebied opeens bij de vrijstaande Bakkal, die de 1-0 binnenkopte.

PSV leek direct in een zetel te komen. Nadat de eerste helft vorderde werd Heerenveen echter steeds sterker. Het was Gomes die PSV in de race hield. Het was eigenlijk voornamelijk aan hem te danken dat de gelijkmaker pas in de 52ste minuut viel. Daarna had PSV het even heel erg moeilijk.

In de laatste 20 minuten herpakte de ploeg zich en ging het op zoek naar de winnende treffer. Heel grote kansen daarop kwamen er in de slotfase niet meer.




Tags

gomes heerenveen redt bakkal binnenkopte danken dzsudzsak herpakte strafscopgebied vorderde vrijstaande zegereeks zetel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte