Transparent
Inloggen
Sluiten

Farfan: ik ben niet bezig met vertrek

12 februari 2008 19:26

Verslaggever: RvN

Sinds de voorzitter van Alianza had laten weten dat Manco Farfan bij PSV op moest volgen, wordt Jefferson Farfan met diverse clubs in verband gebracht. Onder andere Blackburn Rovers, West Ham United, HSV, Fiorentina, Sevilla en Valencia worden genoemd. Diverse media spreken over een contractuele afkoopsom van 13,5 miljoen euro. (Sinds een melding op een internetsite melden ook enkele kranten in Peru dat PSV een bedrag van 50 miljoen euro zou hebben gevraagd, maar zal normaal gesproken op niets gebaseerd zijn).

In het Eindhovens Dagblad ging de aanvaller zelf in op de geruchten. "Ik ben nu niet bezig met een vertrek. Als er iets gaat spelen, dan is dat in eerste instantie iets tussen de clubs. Het is voor mij geen issue, al wordt een transfer natuurlijk niet alleen bepaald door de speler. Ook clubs hebben hun belangen."

Op zich is het vrij normaal dat een speler na vier jaar verder wil kijken, aldus het ED. Farfan: "Misschien wel. Er zijn vaker clubs voorbijgekomen, maar ik zag het nooit als een sportieve verbetering. En ik heb het hier prima naar mijn zin, dus nogmaals: ik speel nu voor PSV en als er straks iets concreet wordt, dan nemen we op dat moment beslissingen."

In het uitgebreide interview in het Eindhovens Dagblad laat Farfan verder weten zich eindelijk weer sterker voelt worden nadat hij tot en met december kampte met een enkelblessure.

Meer op




Tags

farfan alianza blackburn enkelblessure fiorentina ham hsv internetsite manco peru rovers sevilla valencia voorbijgekomen west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte