Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV mag Dzsudzsák opstellen in UEFA Cup

13 februari 2008 12:28

Ondanks dat Balázs Dzsudzsák dit seizoen al Europees speelde met zijn vorige club Debreceni VSC mag de Hongaar met PSV uitkomen in de UEFA Cup. Als het twee verschillende Europese toernooien betreft, mag een speler in één seizoen voor twee verschillende clubs Europees spelen. Dzsudzsák kwam met Debreceni niet verder dan de tweede voorronde van de Champions League en was daarmee meteen uitgeschakeld. PSV komt na de winterstop uit in het UEFA-Cup toernooi. Op de UEFA spelerslijst neemt Dzsudzsák de plaats in van Kenneth Perez, die voor Ajax dus in het UEFA Cup toernooi had mogen uitkomen. Eerder maakte Koné na zijn overstap vanuit Kerkrade gebruik van deze regeling. Eric Addo en Edison Mendez zijn vanwege een schorsing niet speelgerechtigd.

Meer op




Tags

uefa dzsudzsak debreceni addo balazs edison hongaar kerkrade kone mendez perez regeling spelerslijst voorronde vsc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman