Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodeweges: doelstellingen behaald

13 februari 2008 22:58

Verslaggever: Bas_1979

Dwight Lodeweges was na afloop een tevreden man. "We wilden graag een goal maken en het liefst de tweede dan ook. Daarnaast wilden we absoluut geen doelpunt tegenkrijgen. Dat is gelukt."

"We speelden iets anders dan tot nu toe. We wilden op het middenveld een vrije man creeren en hebben daar ook in de rust nog uitgebreid over gepraat. We wilden nog wel voor de derde goal gaan op die manier, maar het was ook heel belangrijk om geen doelpunt meer tegen te krijgen."

"In de eerste helft kregen we nog een paar kansen tegen. Dat lag niet zozeer aan de tactiek, maar dat waren meer persoonlijke fouten. We vonden het twee heel gevaarlijke spitsen, de angel van de ploeg. Daarom hebben we besloten er drie man op te zetten, anders ga je grote ruimtes achter je verdedigers laten."




Tags

lodeweges angel dwight gevaarlijke tegenkrijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman