Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV nog 200.000 euro tegoed van FC Eindhoven

19 februari 2008 07:13

Verslaggever: RvN

In het Eindhovens Dagblad wordt gemeld dat PSV nog 200.000 euro tegoed van FC Eindhoven heeft als gevolg van de mislukte samenwerking in seizoen 2005/2006. PSV wil de Eindhovense buurman niet failliet laten verklaren en wil daarom een betalingsregeling overeenkomen. "We willen het Eindhoven niet te moeilijk maken, maar dat geld zal moeten worden betaald. In het verleden heeft PSV de helft van de totale schuld al kwijtgescholden."

De voorzitter van Eindhoven bestrijdt echter dat PSV een deel heeft kwijtgescholden. "Het is een verhaal dat afkomstig is van hun financiële afdeling, maar dat is echt kul. We hadden toen heel veel goede spelers, waarvan er nu diversen in de eredivisie spelen. Later kwamen Frank Demouge en Ilja van Leerdam er nog bij. Daarnaast stelde PSV een voor onze begrippen dure trainer aan (Louis Coolen). Toch eindigden we derde van onderen en bleven we achter met een behoorlijke schuld. Die samenwerking had een win-win-situatie moeten worden. Nou, PSV was er goed mee dat die spelers van de loonlijst afgingen, maar voor ons is het een dikke verliessituatie geworden."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

tegoed kwijtgescholden afdeling afgingen bestrijdt betalingsregeling buurman coolen demouge diversen eredivisie failliet ilja kul leerdam loonlijst onderen overeenkomen verliessituatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte