Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Attram naar Silkeborg IF

10 februari 2000 09:11 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvW

Godwin Attram zal de rest van het seizoen voor Sikeborg IF uitkomen, tenminste als er niet op korte termijn een gunstige uitspraak komt van het ministerie van buitenlandse zaken, zo meldt het ED vanmorgen.

Denenmarken heeft minder strakke regels voor het toelaten van buitenlanders, waardoor Attram zonder problemen voor de Deense club kan uitkomen. Attram zit nu al bijna een jaar in Ghana in afwachting op een positieve beslissing van het ministerie van buitenlandse zaken om hem in Nederland toe te laten.

Het grote talent van PSV kan daardoor al lange tijd niet uitkomen voor PSV. Via de club in Denenmarken, waar Arnesen afspraken mee heeft gemaakt, hoopt PSV dat Attram weer spelritme en ervaring met het Europees voetbal op kan doen om zo weer terug op niveau te komen.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

attram denenmarken silkeborg arnesen buitenlanders ghana godwin nederland sikeborg spelritme strakke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage