Transparent
Inloggen
Sluiten

Excuses Manco voor uitlatingen

26 februari 2008 07:41

Verslaggever: RvN

Na 24 uur alles over zich heen gekregen te hebben in Peru vanwege zijn uitlatingen (zie eerder bericht), heeft Manco na een gesprek met de clubleiding van Alianza Lima openlijk zijn excuses gemaakt voor zijn uitlatingen.

Volgens Manco kwam hij tot de uitlatingen na een hele slechte wedstrijd van zijn kant. "In mijn jeugdigheid heb ik dingen gezegd die ik niet had moeten zeggen. Ik moet nog groeien en volwassen worden. Ik zat verkeerd en vraag daarvoor excuses."

"Ik zit in een heel goed elftal en zij ondersteunen me altijd. Ik kan ze alleen maar dankbaar zijn voor het vertrouwen dat ze me geven. Ik wil nu weer alles geven om er samen met mijn ploeggenoten tegenaan te gaan."

Meer op




Tags

manco alianza jeugdigheid lima peru

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman