Transparent
Inloggen
Sluiten

Lovende woorden over Afellay, Bakkal en Aissati

1 maart 2008 12:13

Verslaggever: RvN

De Telegraaf heeft zaterdag een openingsartikel op Telesport over de ontwikkeling van PSV's talenten Afellay, Bakkal en Aissati. Diverse prominenten als Koeman, Vergoossen en De Visser uiten zich lovend over het drietal.

Koeman over Afellay: "'Ibi' plaatst een versnelling in een versnelling, kan een man uitspelen en is daardoor in staat om een man meer te creëren. Hij heeft dingen in zijn spel die op bepaalde momenten redelijk vergelijkbaar zijn met Johan Cruijff", meent Koeman.
Meer over Afellay: Telegraaf.nl

Koeman over Bakkal: "'Otje' heeft inzicht, gevoel voor positie en wanneer hij diep kan gaan, plus de rust en de fysieke kracht om zich nu zo te etaleren. Ik denk dat er zelfs bij Oranje op het middenveld niemand is die zó vanuit de tweede lijn de diepte kan zoeken. Mark van Bommel zou dat kunnen, maar is verder niet met hem te vergelijken. Aangezien Marco van Basten de jeugd veel kansen geeft, denk ik dat Otman dicht tegen het Nederlands elftal aanzit."
Meer over Bakkal: Telegraaf.nl

De Visser over Aissati: "Een pareltje als Ismail ben ik de laatste tijd niet tegengekomen. Hij komt eraan. Let maar op mijn woorden."
Meer over Aissati: Telegraaf.nl

Meer op




Tags

afellay aissati bakkal koeman telegraaf versnelling visser aanzit basten bommel etaleren ismail openingsartikel oranje otje otman pareltje plaatst prominenten telesport vergoossen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte