PSV onderuit in Utrecht: 3-1

2 maart 2008 16:26

PSV heeft de spanning in de competitie terug laten komen via een 3-1 nederlaag in Utrecht. Simons maakte de enige treffer van PSV via een penalty na een handsbal van Schut.

FC Utrecht was eigenlijk het hele duel agressiever en maakte het PSV daar eigenlijk continu moeilijk mee. Na een half uur spelen kwam PSV tegen de verhouding in op voorsprong. Schut blokkeerde via een handsbal een grote kans voor PSV. De penalty werd feilloos benut door aanvoerder Simons.

Nog voor rust stond FC Utrecht echter alweer op 2-1. Dat gebeurde via een kopbal van Nelisse en een geheel vrijstaande Cornelisse vlak voor rust. Tot een kwartier voor tijd mocht PSV hoop hebben op een redelijk resultaat. Toen was het Van Dijk die via een penalty FC Utrecht op 3-1 bracht en de wedstrijd besliste.