Transparent
Inloggen
Sluiten

Vergoossen: complimenten aan FC Utrecht

2 maart 2008 17:29

Vergoossen vond na afloop dat PSV de nederlaag aan zichzelf te wijten heeft. "Maar dat zou FC Utrecht tekort doen. Ik moet hen complimenteren met de volledig verdiende overwinning van FC Utrecht."

"Het was een hele teleurstellende eerste helft van onze kant. De ruimtes waren verdedigend veel te groot, zowel in de lengte als de breedte. Wij moesten teveel energie steken in terug te lopen en tegenhouden. Dan wordt het nog moeilijker om naar de andere kant te komen. Utrecht profiteerde daar goed van met de lopende mensen."

"Gezien de situatie was het in de tweede helft wel acceptabel. Het was lange tijd ook niet echt goed, maar het stond wel beter en dan krijg je kansjes. Het duurde tot 20 minuten voor tijd voordat wij grip krijgen, al hadden we daar wel kunstgrepen voor uit moeten halen. Dat is jammer."




Tags

utrecht vergoossen acceptabel breedte kansjes kunstgrepen tegenhouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage