Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy zaterdag op de bank tegen Roda JC

1 maart 2001 22:34

Verslaggever: RvW

Ruud van Nistelrooy gaf vanavond na afloop van Sparta 2 - PSV 2 een persconferentie voor de zeer talrijk opgekomen media. Hij liet daar weten dat hij zaterdag op de bank zal plaatsnemen bij het eerste elftal voor het duel tegen Roda JC. 'Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd van vanavond. Na het duel met de A1 van afgelopen vrijdag is dit weer een stapje vooruit. Ik hoop zaterdag een kwartier te kunnen spelen om weer een stapje vooruit te doen'.

Van Nistelrooy liet weten al uit te kijken om een koppel te vormen met Kezman, zoals hij eerder deed met Nilis. De aanvaller zou graag met een 3 mansaanval met Bruggink en Kezman spelen.

Meer op




Tags

nistelrooy roda kezman bruggink koppel mansaanval nilis opgekomen overgehouden sparta talrijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte