Transparent
Inloggen
Sluiten

Enorme supportersschare naar White Hart Lane

3 maart 2008 20:52

Net als in Monaco, Lyon, Milaan, Gelsenkirchen, Liverpool en bij Arsenal zit het bezoekersvak op White Hart Lane weer afgeladen vol als PSV op bezoek komt. Ondanks de korte tijd tussen de wedstrijd in Zweden en Engeland zijn alle kaartjes die PSV beschikbaar had voor het uitduel tegen Tottenham Hotspur in vier dagen tijd uitverkocht. De landskampioen weet zich donderdag 6 maart dus gesteund door het maximale aantal van 1.800 fans. Voor binnenlandse begrippen is dit een groot aantal omdat in Nederland de bezoekersvakken niet groter hoeven te zijn dan 1.600 plaatsen. In Europa zijn clubs echter verplicht minimaal 5% van de totale stadioncapaciteit beschikbaar te stellen. Sinds 2006 heeft White Hart Lane een totale capaciteit van 36.310 toeschouwers.

Vorig seizoen, tijdens de kwartfinalewedstrijd op 12 april tegen Sevilla, gaven de Spurs 2.900 kaarten aan de Spanjaarden. Hoewel de vraag bij de Engelsen ook groot is, krijgen de Engelsen van PSV voor de terugwedstrijd ook niet meer dan 5% van de totale stadioncapaciteit. Indien je op eigen vervoer meereist naar Londen, dien je voor 3 maart je omwisselbiljet om te wisselen voor een toegangskaart. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur bij PSV Kaartverkoop, ingang 27 van het Philips Stadion.




Tags

lane white stadioncapaciteit supportersschare arsenal bezoekersvak capaciteit dien engeland gelsenkirchen kwartfinalewedstrijd liverpool londen lyon meereist milaan monaco nederland omwisselbiljet sevilla spurs toegangskaart tottenham vervoer zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage