Transparent
Inloggen
Sluiten

Vergoossen laat elftal zelf overleggen

4 maart 2008 07:22

Verslaggever: RvN

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Sef Vergoossen maandag een half uur uittrok voor een nabespreking en liet zijn spelers daarna nog eens drie kwartier met elkaar in conclaaf gaan. "Ik heb een duidelijke boodschap bij ze neergelegd en gezegd: doe het er maar mee. Wat die boodschap was, vertel ik niet. Dat is een interne zaak. Uiteindelijk moeten de spelers zelf tot het besef komen, waar het zondag misging."

De coach oordeelde dat PSV vooral mentaal tekortschoot. "We hebben niet de concentratie kunnen vasthouden om precies datgene te doen wat we moesten doen. Daarin moeten ze weer fris worden."

Zijn belangrijkste zorg is dat de spelers in hun benadering van de wedstrijden op één lijn zitten. "Het is een lastig en interessant proces dat zich binnen een jonge en internationaal georiënteerde groep kan afspelen. We missen nou eenmaal meerdere ervaren en volwassen spelers die zo'n proces ter hand nemen en anderen op hun plaats zetten."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

vergoossen afspelen concentratie conclaaf georienteerde interne misging oordeelde sef tekortschoot uittrok zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje