Transparent
Inloggen
Sluiten

Rentree Van Nistelrooy trekt wereldwijd aandacht

2 maart 2001 20:24

Verslaggever: RvW

De rentree van Van Nistelrooy in een officiele wedstrijd, gisteren tijdens Sparta 2 - PSV 2 wereldwijd de aandacht. Vele buitenlandse media brachten het bericht van de rentree. Overigens meldden de meesten dat Van Nistelrooy niet scoorde, op basis van een onjuist nieuwsbericht van Reuters. Met name in Engeland trok de rentree de grote aandacht en kwamen de verhalen over de Engelse interesse weer direct op. Inmiddels liet Pedro Salazar in een reactie al weten dat er voorlopig geen sprake is van een transfer en Van Nistelrooy zich geheel zal concentreren op het weer op topniveau komen, hetgeen in Engeland uitgelegd werd als een poging om de transfergeruchten de kop in te drukken. Zelfs de officiele site van Manchester United kwam met dit bericht.

Meer op




Tags

nistelrooy engeland meldden nieuwsbericht onjuist pedro poging reuters salazar sparta topniveau transfergeruchten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte