Prachtige 0-1 zege op Tottenham Hotspur

6 maart 2008 22:59

In een uitstekende wedstrijd in Londen heeft PSV een prachtige 0-1 uitzege behaald in de UEFA Cup. Jefferson Farfan scoorde in de eerste helft de enige treffer van de wedstrijd.

Het tactische plan van Sef Vergoossen klopte tegen de Spurs uitstekend. Achterin speelde PSV erg compact waardoor de tegenstander weinig kansen kreeg. Aanvallend speelden Farfan en Afellay beiden uitstekend tussen de linies achter Koevermans.

De ploeg speelde het in de tweede helft goed uit tot aan de laatste pass. Als het daarin nog zorgvuldiger geweest was, hadden ze zelfs al met een voet in de volgende ronde gestaan.

Aan de andere kant was het Gomes die een paar keer met een wereldredding PSV op voorsprong hield.